Bersærk headliner Branchedagen 2018

Branchedagen har været på en ufrivillig ferie, men er nu tilbage stærkere end nogensinde. Vi er mildest talt helt oppe og ringe over at kunne offentliggøre Danmarks i øjeblikket bedste liveband som hovednavn til MetalDanmarks branchedag.

I 2012 vendte den vilde ulv tilbage til Danmark, men først kom Bersærk! Efter udgivelsen af Ep’en ”Trældom” og deres debutalbum ”Mulm”, har de spillet sig godt og grundigt igennem det danske land. Bersærk er kendt for at levere intense, direkte og energiske liveoptrædender, og har med tiden fået sig et solidt publikum og nogle loyale fans ”Bersærkere”.

Samtidigt har de langsomt men sikkert, placeret sig i toppen af den danske undergrund. De er i foråret 2018 udkommet med deres andet fuldlængde album ”Jernbyrd”, der er produceret af Jens Moss fra Mossy Productions. Jernbyrd har fået en forrygende modtagelse af såvel anmeldere som fans. Albummet kom på gaden på Tyrs dag, og er et fuldendt billede af Bersærk, hvor de mentalt og musikalsk befinder sig nu.

”Jernbyrd” er en utrolig stærk efterfølger til Mulm, og følger tråden i Bersærks univers. Samtidig er den et bevis på, at Bersærk er et band, der ikke er stagneret, men udvikler sig dag for dag. Samhørigheden med deres lyttere og fans, Bersærkerne, skinner tydeligt igennem på albummet, og hvert et ord, hver en strofe er til dem.

Musikken på ”Jernbyrd” er lige i fjæset, og teksten fortæller om det, der har betydning og er de flestes hjerter nær, nemlig troen på at være den man er og kampen for at forblive det.

Bersærk har i bedste hedningestil brændt samtlige spillesteder, der har booket dem, ned til grunden og efterladt publikum i ekstase med deres sublime liveoptræden.

Vi kan ikke andet end at se frem til, de gør det samme, når branchedagen 2018 løber af stablen den 15. september.